Trang Chủ Lớp 9 Khảo sát chất lượng lớp 9 Đề thi KSCLDN môn tiếng anh lớp 9 có đáp án trường...

Đề thi KSCLDN môn tiếng anh lớp 9 có đáp án trường THCS Suối Ngô

CHIA SẺ

Đề thi Khảo sát chất lượng đầu năm (KSCLDN) môn tiếng anh lớp 9 có đáp án trường THCS Suối Ngô – Tây Ninh. Thời gian làm bài 45 phút.

A. Đề thi

I. Circle the word whose underlined parts are pronounced differently from others (1m)

  1. A. study      
    B.up              
    C.brush      
    D.usual
  2. A. chess      
    B.cheese        
    C.chemist    
    D.choose
  3. A. seat        
    B.great          
    C.seaside      
    D.beach
  4. A. sights      
    B.flights        
    C.villages      D tribes

II. Choose the best answer. (2ms)

5.”……………….” means not buying products which are over packaged.

A. Reducing        
B.Recycling        
C.Reusing        
D.Throwing

6. Would you mind if I ……………. down the music? It’s too loud here.

A. turning        
B.turn          
C.am turning      
D.turned

7. Would you mind if I closed the door?

A.  Please do            
B.No,  I can’t do

C.I’m sorry. I can’t        
D.Yes, I’ll do

8. It’s very difficult ………….. the exam.

A. to pass          
B.pass          
C.passing          
D.passed

9. Did it ………. in the morning?

A. rained        
B.rain          
C.rains          
D.raining

10. I ………. on a farm when I was a boy.

A. use live          
B.used to living         
C.used to live            
D.used live

11. Our team won the game because we play very ……….

A.  good            
B.well            
C.goodly          
D.badly

12. Lan enjoys …………. the piano

A. play            
B.playing            
C.plays            
D.played

 III. Put the words into the correct Tense or Form (1m)

  1. Stave used to be a football (play)………………………………
  2. The doctor asked him (take ) …………………………… a rest.
  3. He ( live ) ………………………………. here since he was born.
  4. Statue of Liberty (present) ………………………………. to the USA by France in 1897.

IV. Circle the incorrect words or phrases ( 1 m)

 

  1. He gets up early in order to consolidating his lesson

A                         B                  C           D

  1. Would you mind turn off the air-conditioner?

A      B        C                     D

  1. Eight hundred years ago Christmas songs are performed

A                                          B

for people in towns and villages.

C                          D

  1. Mai is interested in the film because it is interested

A       B                              C               D

V. Read the passage then answer the questions: ( 2ms)

Vietnam’s New Year is celebrated according to the Lunar calendar. It is known as Tet Nguyen  Dan. It begins between January twenty- first and February nineteen. The exact date changes from year to year. Vietnamese people usually make preparations for the holiday several weeks beforehand. They tidy their houses, cook special food, clean and make offerings on the family altars. On the New Year’’ Eve, people sit up to midnight to see the New Year in, then they put on new clothes and give one another the greetings of the season. Tet lasts ten days.

            Questions:

  1. What is Vietnam’s New Year known as?      …………………………………………………………………………….
  1. When does the Lunar New Year start?     ……………………………………………………………………………..
  1. What do Vietnamese people usually do to prepare for Tet?      …………………………………………………………………………….
  1. Does Tet last two weeks ?      …………………………………………………………………………….

VI. Finish the second sentence so that it has the same meaning as the first. ( 3ms)

25. Can I smoke here?

→Do you mind…………………………………………………………………………………….

26. Mrs Mai taught me English last year.

→I……………………………………………………………………………..

27. “ Do you know Bill?” he asked.

→He asked…………………………………………………………………..

28. The last time I played tennis was in 1990.

→ I haven’t……………………………………………….…………………….…………………

29. Learning English is useful.

→It is……………………………………………………………………..…………………………

30. “What is your favorite food?” Nam asked Lan.

→ Nam asked Lan………………………………………………………………………………

 – – – The end – – –


B.Đáp án đề thi môn TIẾNG ANH   LỚP : 9

Keys

Sentence Answers
1 D
2 C
3 B
4 C
5 A
6 A
7 A
8 A
9 B
10 C
11 B
12 B
13 player
14 to talk
15 has lived
16 was preseted
17 C
18 C
19 B
20 D
21 It is known as Tet Nguyen  Dan
22 It starts (begins) between January twenty- first and February nineteen
23 They tidy their houses, cook special food, clean and make offerings on the family altars
24 No, it doesn’t
25 → Do you mind if I smok here?
26 → I was taught E by Mrs Mai last year
27 → He asked (me) if I knew Bill
28 → I haven’t played tennis since 1990
29 → It is useful to learn E
30 → Nam asked Lan what her favorite food was

 

CHIA SẺ