Trang Chủ Lớp 6 Đề thi học kì 2 lớp 6 Vĩnh Tường tổ chức và công bố đề kiểm tra môn Anh...

Vĩnh Tường tổ chức và công bố đề kiểm tra môn Anh lớp 6 cuối kì II

CHIA SẺ

PHÒNG GD&ĐT

VĨNH TƯỜNG

ĐỀ KIỂM TRA HỌC KỲ 2 NĂM HỌC 2016-2017

Môn: Tiếng Anh – Lớp 6

Thời gian làm bài: 45 phút (Không kể thời gian giao đề)

A.LISTENING: Listen to the passage, then choose the words in the box to fill in the blanks. You will listen three times.

winter       it         long           usually        seasons           of            go         flowers              

There are four ……………(1) in a year. They  are spring, summer, fall and ……………(2). In the spring the weather is …………..(3) warm. Sometimes it is cold but not very cold. There are many  ……………….(4) in the spring. In the summer, the day is ………………..(5)  and the night is short. People often……………(6) swimming in this season. The fall is the season ……………(7) fruits. In the winter, ………………..(8)  is usually very cold. The day is  short and the night  is long.

 B. LANGUAGE FUNCTIONS:

I. Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the others. Write your answer (A, B, C or D) on your answer sheet.

1. A. desks     
B.seasons     
C.lamps   
D.eats

2. A. lemonade    
B.stereo    
C.hotel  
D.television

3. A. station     
B.question   
C.intersection      
D.destination

II. Choose the best answer to complete each following sentence. Write your answer (A, B, C or D) on your answer sheet.

1. I’m ____. I’d like some noodles.

A. thirsty    
B.hungry    
C.empty    
D.hot

2. There is____ water in the bottle.

A. any      
B.many    
C.some        
D.a

3. What’s he doing? He’s ____.

A. swims        B swim.    
C.swimming        
D.swam

4. We go to the movies____ Sunday evening.

A. on    
B.at            
C.to          
D.in

5. They are doing ____ homework at the moment.

A. them        
B.theirs        
C.they    
D.their

6. He sometimes____ to pop music.

A. listens          
B.reads      
C.watches          
D.hears

7- How____ does she go jogging? – Every evening.

A. many    
B.much      
C.far              
D.often


C.
READING:

I. Read the following passage and choose the best answer for each blank. Write your answer (A, B, C or D) on your answer sheet.

Long likes jogging very much. Every morning he  (1) ______ with his father. When it is warm, Long goes (2) _______ in a small river with his uncle. Long travels a lot. (3) ______ summer, he (4) _______ going to visit Ha Long Bay with his family. He is going to stay in a small hotel (5) ________ four days.

1. A. jog      
B.jogging        
C.jogs    
D.jogged

2. A. shopping       
B.dancing          
C.jogging  
D.fishing

3. A. Those    
B.This      
C.That    
D.These

4. A. are      
B.am      
C.will      
D.is

5. A. for      
B.into      
C.on        
D.at

II. Read the passage and circle the best option (A, B, C or D) to complete the  sentences.

There are four people in Minh’s family, his parents, his sister and him. Minh’s father is an engineer. Everyday he goes to work at 7 o’clock. Minh’s mother is a doctor. She works in a hospital in the town. She goes to work at 6.30. Minh’s sister is a student at Hanoi National University. She is twenty years old. Minh is twelve. He is a student at Quang Trung School.

1. There are __________ people in Minh’s family.

A. three        
B.four        
C.five              
D.six

2. His father is a(n) __________.

A. worker      
B.driver    
C.doctor        
D.engineer

3. His mother goes to work at __________.

A. 6.30          
B.6.45                
C.6.50              
D.7.00

4. Minh’s sister is __________ years old.

A. 12        
B.20      
C.22        
D.23

5. Minh studies at __________.

A. Tran Phu School          
B.Le Duan School

C.Quang Trung School      
D.Le Loi school

D. WRITING: – DÀNH CHO TỪNG ĐỐI TƯỢNG HỌC SINH

PHẦN DÀNH CHO HỌC SINH HỌC TIẾNG ANH HỆ 7 NĂM – CHƯƠNG TRÌNH SGK CŨ

Write the second sentence so that it has a similar meaning to the first.

1. How many apples does she want?

=> How many apples would………………………………………………………….?

2. How much does a box of chocolates cost?

=> How much ………………………………………………………………………..……?

3. My father likes tea.

=>  My father’s favorite …………………………………………………………….

4. What about going to Ha Long Bay ?

=> Why don’t we …………………………………………………………………………………………..?

5. Mai goes to school on foot.

=> Mai walks…………………………………………………………………………………

PHẦN DÀNH CHO HỌC SINH HỌC TIẾNG ANH HỆ 10 NĂM – CHƯƠNG TRÌNH THÍ ĐIỂM

Write the second sentence so that it has a similar meaning to the first one, using the suggested words in brackets.

1. I don’t like watching news. It’s boring (because)

=> I don’t …………………………………………………………………………………….

2. I was tired last night. I stayed up late to watch a game show. (Although)

=> Although …………………………………………………………………………………….

3. Ho Chi Minh City is larger than Ha Noi. (smaller)

=> Ha Noi is …………………………………………………………………………………………

4. It was a sunny day. We decided to go sightseeing. (so)

=> It was ……………………………………………………………………………….

5. Does your school have  a  computer room? (there)

Is……………………………………………………………………………?


HƯỚNG DẪN CHẤM KIỂM TRA HỌC KÌ II

NĂM HỌC 2016-2017

Môn: Tiếng Anh – Lớp 6

A. LISTENING: (0,25/ 1 đáp án đúng à Tổng điểm 2,0)

1. seasons 2. winter 3. usually 4. flowers
5. long 6. go 7. of 8. it

B. LANGUAGE FUNCTIONS:

(0,2/ 1 đáp án đúng à Tổng điểm 2,0)

1. B 2. D 3. B 4. B 5. C
6. C 7. A 8. D 9. A 10.D

C.READING:

I. (0,2/ 1 đáp án đúng à Tổng điểm 1,0)

1. C 2. D 3. B 4. D 5. A

II. (0,2/ 1 đáp án đúng à Tổng điểm 1,0)

1. B 2. D 3. A 4. B 5. C

D.WRITING: – DÀNH CHO TỪNG ĐỐI TƯỢNG HỌC SINH

PHẦN DÀNH CHO HỌC SINH HỌC TIẾNG ANH HỆ 7 NĂM – CHƯƠNG TRÌNH SGK CŨ

(0,4/ 1 đáp án đúng à Tổng điểm 2,0)

1. How many apples would she like?

2. How much is a box of chocolates?

3. My father’s favorite drink is tea.

4. Why don’t we go to Ha Long Bay?

5. Mai walks to school.

PHẦN DÀNH CHO HỌC SINH HỌC TIẾNG ANH HỆ 10 NĂM – CHƯƠNG TRÌNH THÍ ĐIỂM

(0,4/ 1 đáp án đúng à Tổng điểm 2,0)

1. I don’t like watching news because it’s boring.

2. Although I was tired last night, I stayed up late to watch a game show.

3. Ha Noi is smaller than Ho Chi Minh City.

4. It was a sunny day, so we decided to go sightseeing.

5. Is there a computer room in your school?

CHIA SẺ