Trang Chủ Lớp 9 Đề thi học kì 1 lớp 9 Khảo sát chất lượng kì 1 lớp 9 môn Anh 2018 có...

Khảo sát chất lượng kì 1 lớp 9 môn Anh 2018 có đáp án – Đức Huệ

CHIA SẺ

Đề kiểm tra chất lượng học kì 1 môn tiếng Anh lớp 9 năm học 2018 – 2019 phòng GD và ĐT Đức Huệ có đáp án.

PHÒNG GIÁO DỤC VÀ ĐÀO TẠO       KIỂM TRA HỌC KÌ I, NĂM HỌC 2018-2019

ĐỨC HUỆ                                         MÔN: TIẾNG ANH LỚP 9

ĐỀ CHÍNH THỨC                    Thời gian: 45 phút ( không kể chép đề)

Part I. Use of english

I/ Circle the best answer. ( 3.5pts)

1. Nowadays Jeans  ………….all over the world.

A. is sold                 B. are sold               C. sold            D. sell

2. When I was young. I used to …………… to school by my mother.

A. be taken              B. being taken           C. take                      D. taking

3. Maryam and Lan …………..pen pals for over two years.

A. are                  B. were                     C. have been            D. will

4.We should avoid…………..our environment.

A. to pollute              B. polluting       C. polluted             D. pollute

5. The Ao dai consists …………a long silk tunic that is slit on the sides and worn over loose pants

A. of               B.off           C. on               D. in

6. Jeans does not wear……………………  easily.

A. in              B. of                                            C. out             D. at

7. Mr. Thanh will be Singapore……………..Monday to Thursday.

A.to                 B. in                    C. from                     D. at

8. He had a meeting……..11am  and 1pm

A.to                          B. in                        C. from        D. between

9. I saw your company’s __________ on television today.

A. advertise          B. advertising         C. advertiser           D. advertisement

10. We often take part in many __________ activities at school.

A. culture         B. culturally         C. cultured             D. cultural

11. Now fashion ……….. want to change the traditional Ao dai.

A. makers                B. workers            C. designers           D. dressers

12. In the 18th century Jean cloth was made completely from…………

A. rubber               B. leather                    C. cotton                 D. nylon

13.People often go to that __________ to pray.

A. hotel               B. shrine                C. school              D. market.

14.My village lies near the _______ of the mountain and by the river.

A. leg                  B. foot                        C. feet                     D. legs

Part II. Reading

I. Read the text and choose the best answer  (A, B,C or D ) to complete each sentence questions.(1pt)

Malaysia is one of the countries of the ASEAN. It is divided into two regions which are separated by about 640 km of the sea and together comprise an area of 329,758 sq km. Malaysia enjoys tropical climate. The Malaysian unit of currency is the ringgit.

Kuala Lumpur-The capital city- is the largest city in the country. The population in 2001 was over 22 million. Although Islam is the country’s official religion, there are two other religions such as Buddhism and Hinduism. The national language is Bahasa Malaysia known simply as Malay. However, English, Chinese, and Tamil are also widely spoken. The language of instruction for primary school children is Bahasa Malaysia, Chinese, or Tamil. Bahasa Malaysia is the primary language of instruction in all secondary school, although some students may continue learning in Chinese or Tamil. And English is a compulsory second language.

1/  The ………….. of Malaysia in 2001  was  over 22 million.

A. population                        B. region        C. language                D. country

2/ Malaysia is divided  into ……….. regions by about 640 km of the sea.

A. two                         B. three          C. four                                    D. five

3/The official religion of Malaysia is ……………..

A. Hinduism              B. Buddhism             C. Tamil                     D. Islam

4/ …………… is a compulsory second language for secondary school students in Malaysia.

A. Chinese     B. Tamil         C. Malay        D. English

II. Read the text and choose the best answer  (A, B,C or D ) to complete each spaces.(1,5pt)

Ao Dai, the traditional dress of Vietnamese women, has been (1)………… in many poems, novels and songs. It is a long silk tunic that is slit on the sides and worn over loose pants. Vietnamese women usually wear it, especially on (2) …………. occasions such as Tet, Teachers’ Day, Wedding Anniversary. Nowadays, some fashion designers have made it more and more beautiful by changing the traditional Ao Dai. Some of them print (3)………….. of poetry on it, or they add the (4) ……. such as sun, stars, crosses and stripes (5) ………… the Ao Dai. Nowadays, Vietnamese women continue to wear this  (6) …………. and fashionable dress.

1. A. describe      B. write          C. mentioned    D. painted

2. A. normal       B. special       C. small          D. huge

3. A. queue         B. whole         C. marks         D. lines

4. A. symbol       B. patterns     C. picture       D. painting

5. A. on                 B. in              C. with            D. to

6. A. newer         B. unique       C. modern      D. tradition

Part III. Writing

I. Finish the second sentences so that it means the same as the fisrt. ( 1pt)

1. People speak English all over the world.

– English………………………….…………

2.There aren’t any parks and amusements in  my hometown.

– I wish …………………………………………

2/ “ How will you use English in the future?”

– She asked me……………………………

4/  The weather was hot, so he turned on the air-conditioner.

–         Because………………………………

II/ Make complete sentnces from  the prompts. (1pt)

1/ If / he / want / get / good grades / he / must / study / hard /.

2/  we / lucky / catch / last bus / last night.

3/  I / not see / her / since / 2003.

4/ My father / like / watch / sports /  in the evening.

Answer key.

Part I. Use of english

I/ Circle the best answer. ( 3.5pts)

1.B      2.C      3.C      4.B      5.A      6.C      7.C

8.D      9.D     10.D    11.C    12.C    13.B    14.B

Part II. Reading

I. Read the text and choose the best answer  (A, B,C or D ) to complete each sentence questions.(1pt)

1. A     2. B     3. D     4.D

II. Read the text and choose the best answer  (A, B,C or D ) to complete each spaces.(1,5pt)

1. C     2. B     3. D     4.A      5. A     6. B

Part III. Writing

I. Finish the second sentences so that it means the same as the fisrt. ( 1pt)

1.  Englishis spoken all over the world.

2. I wish there were some parks and amusements in  my hometown.

3.She asked me How  you would use English in the futur.

4.Because the weather was hot, he turned on the air-conditioner.

II/ Make complete sentnces from  the prompts. (1pt)

1/ If he  wants to get  good grades he  must  study  hard .

2/  we  were lucky to catch  the last bus last night.

3/  I have not see her  since 2003.

4/ My father  like s watch ing sports  in the evening.

 

CHIA SẺ