Trang Chủ Lớp 6 Đề thi học kì 2 lớp 6

Đề trường THCS Tam Hưng lớp 6 môn Anh – giữa Kì 2

CHIA SẺ

TRƯỜNG TRUNG HỌC CƠ SỞ TAM HƯNG

ĐỀ THI KHẢO SÁT CHẤT LƯỢNG GIỮA HỌC KÌ II

Môn: TIẾNG ANH 6

Năm học: 2016- 2017

Thời gian: 45 phút ( không kể thời gian giao đề)

I. Choose the words which has underlined part pnonounced different from others: ( 4 x 0,25 = 1 mk)

1. A. capital     
B.cook          
C.city            
D.vacation

2. A. tennis    
B.ten          
C.soccer            
D.never

3. A. breakfast  
B.seat        
C.eat             D.  teach

4. A. usually   
B.fly           
C.thirsty           
D.hungry

II. Select the best options: (10 x 0,25 = 2,5 mks)

1.My father …………on the farm now.

   A. does B.doing C.is doing D.to do

2.…………do you visit her? – Twice a year.

   A. How mucH B.How many C.How far D.How often

3.What time …………you go to school?

   A. do  
B.does
C.to do D.doing

4._______- sport do you play?

   A. Who B.Which C.When D.Where

5.He goes …………school every day.

   A. at B.in  
C.from
D.to

6. What is there…………lunch?

   A. in B.on C.with D.for
  1. How…………water do you drink a day?
   A. much B.many C.old D.far
  1. There are two bottles…………milk.
   A. in B.of C.at  
D.to
  1. Can I help you, sir? -…………….., thanks.
   A. Yes B.No C.Oh D.Good
  1. It’s never…………..in the winter.
   A. hot B.cold C.cool D.warm

III. There is a mistake in the four underlined parts of each sentence. Find and correct it. ( 4 x 0,5 = 2,0 mks)

1. Where is Pike come from? …………………………………..

A    B         C        D

2. After he gets up, he gets dress.     …………………………………..

A   B        C      D

3. His sister is a good cooker. She works in a restaurant. ………………………………..

A                        B               C     D

4. My foot hurt after all that running. ………………………………..

A    B            C                   D

IV. Match a question in A with its answer in B ( 8 x 0,25 = 2,0 mks)

A

B

1.What’s the weather like in the spring ?

2.What weather do you like?

3.What do you do when it’s hot?

4.Who do you usually play badminton with?

5.What are you doing?

6. How do you go to school?

7. Which sports do you play?

8. Where do you go fishing?

a. I usually play with my sister.

b. I am learning English.

c. It is warm.

d. I go to school by bike

e. I play soccer.

f. I go fishing in the river near my house.

g. I go swimming.

h. I like cool weather.

 

1…………. 2…………. 3…………. 4………….
5…………. 6…………. 7…………. 8………….

V. Read the text then answer the questions below : ( 5 x 0,5 = 2,5 mks)

Today is Sunday. Mrs Hoa is having a small party tonight, so she goes to the market in the morning. She needs many things. She wants some meat, one kilo of fish, five hundred grams of beef. And she wants some vegetables. She needs three cans of peas and one kilo of tomatoes. She also wants ten cans of soda and four bottles of orange juice. She goes home by  car.

1. What is to day?

2. Where does Mrs Hoa go in the morning?

3. How many kilos of fish does she want?

4. Does she want five kilos of beef?

5. How does she go home?


ĐÁP ÁN ĐỀ KIỂM TRA GIỮA KÌ 2 – MÔN ANH 6

Ex1: ( 0,5 x 4= 2,0 mks)

1. D 2.  B 3. C 4. D
cabbage by lifter light

Ex:2 ( 0,25 x 10 = 2,5 mks)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
C D A B D D A B B A


Ex: 3 (0,5 x 4 = 2,0 mks)

B → does hoặc C → ϕ

D → dressed

B → cook

B → feet

Ex: 4 (0,5 x 4 = 2,0 mks)

1…C………. 2…H………. 3……G……. 4……A…….
5……B……. 6…D………. 7……E……. 8……F…….


Ex: 5 (0,5 x 5 = 2,5 mks)

1. Today is Sunday.

2. She goes to the market in the morning.

3. She wants one kilo of fish.

4. No, she doesn’t.

5. She goes home by  car .

CHIA SẺ