Trang Chủ Lớp 6 Đề thi học kì 1 lớp 6 Sưu tầm – Sở GD&ĐT Bình Dương – Đề thi Tiếng Anh...

Sưu tầm – Sở GD&ĐT Bình Dương – Đề thi Tiếng Anh 6 học kì 1 có đáp án năm 2018

CHIA SẺ

Đề kiểm tra học kì 1 lớp 6 môn Tiếng Anh của Sở DG Bình Dương được sưu tầm và đăng tải gồm đề thi và đáp án kèm theo. Tania is meeting Jing on the first day at school. Listen and circle the correct answer. You will hear the conversation twice

SỞ GIÁO DỤC VÀ ĐÀO TẠO BÌNH DƯƠNG

ĐỀ THI HỌC KÌ I

NĂM HỌC 2017-2018

MÔN Tiếng Anh – Khối lớp 6

Thời gian làm bài: 60 phút

(không kể thời gian phát đề và nghe)

A. LISTENING

PART I: Listen and circle the correct time: (0.5 point)

1. Our class begins at _______________.

A. 4.05 B. 4.50 C. 4.15

2. The store closes today at _______________.

A. 5.45 B. 5.15 C. 6.15

3. The movie starts at _______________.

A. 7.04 B 7.14 C. 7.40

4. Their plane arrives at _______________.

A. 11.15 B. 11.30 C. 11.45

5. I have to work at _______________.

A. 3.50 B. 3.30 C. 3.15

PART II: Tania is meeting Jing on the first day at school. Listen and circle the correct answer. You will hear the conversation twice. (0.6 point)

6. Jing and Tania are in the same class.

A. True B. False

7. Their teacher is a man.

A. True B. False

8. Jing knows where the classroom is.

A. False B. True

PART III. You will hear a girl spelling her name. Listen and write her name. You will hear the conversation twice. (0.4point)

9. Her name is _______________.

10. Her surname is _______________.

B. PRONUNCIATION

PART I: Circle the word that has the underlined part pronounced differently from that of the others. (0.5 point)

11. A.rides   B.goes    C. lives     D. takes

12. A. watch   B.which   C. couch       D.school

PART II: Circle the word that has the stress pattern different from that of the others (0.5 point)

13. A. factory B. restaurant C. museum                  D. hospital

14. A. Tuesday B. homework C. temple                    D. sixteen

 C. MULTIPLE CHOICES (2 points)

15. “How are you?“ – “_____________________”

A. Five, thanks. B. Fine. Thanks you. C. I’m five.                 D. Fine, thanks.

16. Does your brother like English?

A. No, he isn’t. B. Yes, he is. C. No, he docs.           D. Yes, he docs.

17. There_____________________stereo in the living-room.

A. is B. are C. is a                          D. is an

18_____________________does she go to bed? At ten o’clock.

A.Who B. What C. What time              D. How

19.It’s ten twenty.

A. It’s twenty to ten. B. It’s twenty past ten.

C. It’s a quarter past ten. D. It’s half past ten.

20. Minh_____________________History on Thursday.

A. has B. have C. is having                 D. having

21. We are waiting_____________________the train.

A. in B. for C. at                            D. on

22. Tom_____________________to music at the moment.

A. is listening B. listens C. listening                 D. listen

23._____________________is that? That’s my sister, Lena.

A. When B. Who C. Where                    D. What

24. Find the mistake in the sentence.

The house are big and it is beautiful.

A    B          C               D

D. READING

PART I: Choose the best word to complete the following dialogue. (1.0 point)

Mai:     (25) _____________ are you doing?

Trung:  I’m doing math (26) _____________

Mai:     What is Linh doing?

Trung:  She’s (27) _____________ badminton.

Mai:     Are Minh and Hoa doing (28) _____________ homework?

Trung:  Yes, they are.

Mai:     Are they playing badminton?

Trung:  No, they (29) _____________

25. A. Where B. How C. When                     D. What

26. A. housework B. home work C. house work            D. homework

27. A. playing B. play C. plays                       D. is playing

28. A. she B. their C. her                          D. they

29. A. don’t B. aren’t C. arc                          D. do

PART II. Read the passage carefully. Then answer the questions. (1.0 point)

Nam is a student. He goes to Le Loi school. Every day, he gets up at half past five. He leaves for school at six fifteen. His house is near the school, so he walks to school with his friends. The classes start at seven and end at a quarter past eleven. He arrives home at half past eleven and has lunch at twelve.

30. What does Nam do?__________________________________________________

31. What time does he go to school?________________________________________

32. How does he go to school?_____________________________________________

33. What time do his classes finish?_________________________________________

34. Does he have lunch at school?__________________________________________

D. WRITING

PART I: Do as directed. (1.5 points)

35. My sister is riding her bike now. (Make a negative sentence)

⇔ ___________________________________________________________________

36. goes/ at/ Daisy/ quarter/ past/ a/to/ six/ school. (Put the words in the correct order)

⇔ ___________________________________________________________________

37. Peter has Literature on Tuesday. (Write question for the underlined words)

⇔ ___________________________________________________________________

38. The vegetable garden is in front of the house. (Rewrite the sentence without changing the meaning)

⇔  The house ___________________________________________________________

39. There are twenty classrooms in my school. (Rewrite the sentence without changing the meaning)

⇔  My school___________________________________________________________

40. What does the road sign mean?

⇔ You mustn’t_________________________________________________________

PART II. Write 5 sentences about what you do after school. (0.5 point)

………………………………………………………………………………………………………………………….

ĐÁP ÁN

MÔN Tiếng Anh – Khối lớp 6

Phần đáp án câu trắc nghiệm: 

Tổng câu trắc nghiệm: 29.

Từ câu 1-5 mỗi câu đúng được 0,1 điểm

Câu 6-10 mỗi câu đúng được 0,2 điểm

Câu 11-14 mỗi câu đúng được 0,25 điểm.

Câu 15-29 mỗi câu đúng được 0,2 điểm

1 C   11 D   21 B
2 A   12 D   22 A
3 C   13 C   23 B
4 C   14 D   24 B
5 B   15 D   25 D
6 A   16 D   26 D
7 A   17 C   27 A
8 A   18 C   28 B
9 A-N-I-K-A   19 B   29 B
10 R-E-E-V-E-S   20 A  

Phần đáp án câu tự luận:

Tổng câu tự luận: 11 Reading:

  1. Nam/ He is a student.
  2. He goes to school at six fifteen/ 6.15
  3. He walks to school./ He goes to school on foot.
  4. His classes finish at 11.15/ a quarter past eleven/ eleven fifteen.
  5. No, he doesn’t.

Writing part I ( mỗi câu đúng được 0.25đ)

  1. My sister isn’t riding her bike now.
  2. Daisy goes to school at a quarter past six.
  3. When does Peter have Literature?
  4. The house is behind the vegetable garden.
  5. My school has twenty classrooms.
  6. turn right.

Part II. Write 5 sentences about what you do after school. (0.5đ)

Mỗi câu học sinh viết hoàn toàn đúng về chủ đề, ngữ pháp và chính tả được 0.1 điểm.

CHIA SẺ