Trang Chủ Lớp 7 Đề kiểm tra 1 tiết lớp 7 Đề kiểm tra 1 tiết môn Anh 7 – THCS La Hà:...

Đề kiểm tra 1 tiết môn Anh 7 – THCS La Hà: Vocabulary and structures

CHIA SẺ

Đề kiểm tra 1 tiết môn Anh 7 của trường THCS La Hà năm 2017 có đáp án đã được Dethikiemtra.com cập nhật chi tiết tại. 
A. Vocabulary and structures (5ms)
 

1. Would you like ……………. a walk in the park this afternoon ?

A. to go for
B.going for

C.  to go on
D.go for

2. The United States’ Library ………… over one hundred million books.

A. have
B.reads

C.contains
D.buys

3. What about going to the concert? – ……………………. .

A. Yes

B.  I’d love to

C.I’m sorry
D.I can’t

4. What are you going to do, Hung and Thao?

A. Nam and Mai are going to practice their English

B.We are going to practice our English

C.They are practicing their English

D.Yes, we are going to practice our English

5. Why ……………….. go to the movie theater?

A. we don’t
B.do we not

C.don’t we
D.do  we

6. They are on the racks on the left. ( chọn một từ có nghĩa tương tự )

A. shelf
B.shelves

C.desks
D.cupboards

7. I have a literature class ……………….. .

A. at seven on Tuesday

B.in seven on Tuesday

C.at seven in Tuesday

D.on seven at Tuesday

8. Choose the word that has the underlined part pronounced different from the others.

A. class
B.after

C.maths
D.pastime

9. Students can borrow books from the …………………. .

A. canteen
B.reader
C.bookstore
D.library

10. Let’s …………… fishing …………… Tom.

A. going / for
B.go / with

C.goes / with
D.go / to

11. Hoa likes acting. Her group …………….. a new play at present.

A. is doing
B.are rehearsing             C.  is  rehearsing
D.does

12. The time 12.45 written in words is ……………….. .

A. a quarter to thirteen
B.fourty – five to one

C.a quarter to one
D.twelve past forty five

13. Choose the word that has the underlined part pronounced different from the others.

A. chance
B.chemistry
C.chair
D.chat

14. The girls are ……………. rope at recess .

A. practicing
B.playing
C.doing
D.skipping

15. My class usually ……………. experiments in physics class.

A. listens
B.asks                    C.  makes
D.does

16. The classes __________at 7 o’clock in the morning.

A. starts
B.start
C.end
D.ends

17. I keep an English ___________- beside me when I am reading an English book.

A. dictionary
B.glasses
C.ruler
D.clock

18. American students have two _________- each day.

A. 20 – minutes break
B.20 – minute break

C.20 – minute breaks
D.20 – minutes breaks

19. The United States’ Library of Congress is one of the __________- libraries in the world.

A. large
B.larger
C.larger  than
D.largest

20. My brother is good ____________English.

A. at
B.in
C.with
D.on
B.Reading 

I. Read the passage. Then fill in the blank with one suitable word :(1.0m)

anniversary , activities, sporty, join

   There are many (1)………………….. after school hours in An’s school, so she and her classmate can (2) ……………. them. An and Hoa take part in the school theater group. They are rehearsing a play for the school (3) ………………celebration. They are also the members of the stamps collector‘s club. Dung and Tuan are  (4) ……………………students . They are members  of the school sport club. They play for the school football team. Ha and Thanh are the members of the school art club. They want to be good artists one day in the future.

II. Answer the questions:(1.5ms)

1. What are An and Hoa doing ?

2. Who are the members of the stamps collector‘s club ?

3. What is your favorite pastime?

C.Writing

I. Write meaningful sentences with cues given 

1. Why/ we / go to school/ foot?

2. There / be / not / any / books / English.

3. Our / library / open / 6.30 / close / 11 o’clock.

II. Complete the second sentences so that it has a similar meaning to the first (1.0m)

1. Son plays for the school soccer team.

A. He is a member of the school soccer team.

B.He is an one member of the school soccer team.

C.He is one member of the school soccer team.

D.He is the member of the school soccer team.

2. It’s a good thing to do community service.

A. You should take part in community service.

B.You should join community service.

C.Why don’t you take part in community service?

D.All answers are correct.


ĐÁP ÁN: 1. a; 2. c; 3. b; 4. b; 5. c; 6.b; 7. a; 8. b; 9. d; 10. b; 11. c; 12. c; 13. b; 14. d; 15. d; 16. b; 17. a; 18. c; 19. d; 20. a

B.Reading (2.5ms)

1. activities

2. join

3. anniversary

4. sporty

II.1. They are rehearsing a play for the school anniversary celebration.

2. An and Hoa.

3. Depend on the students’ answer.

C. I. 1. Why don’t we go to school on foot?

2. There are not any books in English.

3. Our library opens at 6.30 and closes at 11 o’clock.

II.1. a.; 2. d.

CHIA SẺ