Trang Chủ Lớp 7 Đề thi học kì 1 lớp 7

Đề thi giữa học kì 1 lớp 7 môn Anh có đáp án – Duy Tiên năm 2016

CHIA SẺ

[Tiếng Anh lớp 7] Đề kiểm tra giữa học kì 1 môn Anh lớp 7 phòng GD Duy Tiên năm học 2015 – 2016 phòng GD&ĐT Duy Tiên.

PHÒNG GD&ĐT DUY TIÊN

ĐỀ KIỂM TRA CHẤT LƯỢNG GIỮA KỲ I

NĂM HỌC: 2015-2016

Môn Tiếng Anh 7

 ( Thời gian làm bài 45 phút)

 

Full name:…………………………………

Class:……………………………………….

I. Circle the word whose underlined part is pronounced differently from the others (1 point)

A. favorite    
B.bathroom             
C.apartment             
D.farmer

A. sister
B.hospital                
C.picture                  
D.tonight

A.great
B.cheap                    
C.please                   
D.teapot

A. works
B.looks                     
C.books                    
D.grows

A. brother
B.orange                  
C.morning                
D.o’clock

II. Give the correct tenses of the verbs in brackets. (2 points)

1. Jimmy (be) a student. He always (get) to school on time.

……………………………………………………………………………………………………

2. It is now half past two. We (have) a mid-first term test of English.

……………………………………………………………………………………………………

3. We (meet) in front of the cinema at 6 p.m tomorrow afternoon.

……………………………………………………………………………………………………

4. What John (do) after school? – He (help) his parents at home.

……………………………………………………………………………………………………

5. Tim (not watch) TV in the evening. He (do) his homework.

……………………………………………………………………………………………………

III. Choose the best option in A,B,C or D that best fits the sentence given ( 2 points)

1. How ______- is it from your house to school, Linh?

A. far    
B.long      
C.many        
D.much

2. Please tell her I will ______- her after six.

A. calling    
B.calls        
C.to call                     
D.call

3. ______- some orange juice, Mary?

A. Do you like
B.Will you like
C.Would you like      
D.Can you like

4. She lives ______- her uncle and aunt in St. Street.

A. of        
B.with      
C.at            
D.in

5. Jane often ______- the housework and helps her parents on the farm.

A. works    
B.cleans    
C.does        
D.helps

6. My new school is ______- than my old school.

A. smaller    
B.the smaller  
C.the smallest            
D.more small

7. She is a good_______. She makes a lot of sick people well.

A. teacher      
B.worker          
C.farmer                    
D.doctor

8. Where is my cat? I think it is______- the TV.

A. on    
B.in            
C.under                     
D.behind

9. ______- an amazing kitchen! It has everything.

A. How
B.What                      
C.Where                    
D.When

10. Don’t worry. You______- a lot of new friends in the new school.

A. will have      
B.have        
C.to have                   
D.has

IV. Read the passage then answer the questions ( 2 points)

Ba goes to Quang Trung school. He is in class 7 A and he likes school very much. His favorite subject is Electronics. In this class, he learns to repair household appliances. Now Ba can help his parents at home. He can fix the lights, the washing machine and the refrigerator. He is good at fixing things.

In his free time, Ba learns to play the guitar. He also goes to his art club after school. He draws very well. His teacher says, “Ba, you’ll be a famous artist one day.”

1. Which grade is Ba in?

……………………………………………………………………………………………………………………………………..

2. What is his favorite subject?

……………………………………………………………………………………………………………………………………..

3. What does he learn in Electrics?

……………………………………………………………………………………………………………………………………..

4. What can he do now?

……………………………………………………………………………………………………………………………………..

5. Does he draw well?

……………………………………………………………………………………………………………………………………..

V. Look at the pictures and the position of the ball then put the prepositions of place in the right shape. One has been done for you. (2 points)

 next to       in front of        near        under       behind       between       in       on

2016-10-20_082947

VI. Use the words given to write the completed sentences (1 point)

1. We/ travel/ school/ school bus every morning.

……………………………………………………………………………………………………

……………………………………………………………………………………………………

2. The film/ start/ 7.30 tomorrow evening.

……………………………………………………………………………………………………

……………………………………………………………………………………………………

ĐÁP ÁN

I. Circle the word whose underlined part is pronounced differently from the others (1 point)

1.A

2.D

3. A

4. D

5. A

II. Give the correct tenses of the verbs in brackets. (2 points)

1.is/ gets

2.are having

3.will meet

4.does….do..?/ helps

5.does not watch/ does

III. Choose the best option in A,B,C or D that best fits the sentence given ( 2 points)

1. A

2. D

3. C

4. B

5. C

6. A

7. D

8. D

9. B

10. A

IV. Read the passage then answer the questions ( 2 points)

1.He is in class 7 A

2. It is Electronics or His favorite subject is Electronics

3. He learns to repair household appliances.

4. He can fix the lights, the washing machine and the refrigerator.

5. Yes, he does.

V. Look at the pictures and the position of the ball then put the prepositions of place in the right shape (2 points)

2016-10-20_083535

 

VI. Use the words given to write the completed sentences (1 point)

1. We travel to school by school bus every morning.

2. The film will start at 7.30 tomorrow morning.

 

CHIA SẺ